Fakta om Radiobutikken.no

Det er nok ikke så mange ganger noen stiller spørsmålet, men vi tror at mange søker etter informasjon om hvem Radiobutikken.no er. På internett er det mange små nettbutikker, og noen av dem har ikke "rent mel i posen". 

Derfor samler vi informasjon om Radiobutikken.no her, slik at du som vurderer å handle hos oss kan se nøyaktig hvem du handler med.

Radiobutikken.no eies av Sahaga as (org nr 999 565 719, les mer på brreg.no her). Sahaga as eier merkevarenavnet POP, og drives av mennesker som har lang erfaring med radio. Ledelsen i Sahaga as har forhandlet digitalradio siden 2004, med en kort pause mellom 2008 og 2011.

Radiobutikken.no har lager og administrasjon i Fredrikstad, i Viken fylke. Det betyr at når du bestiller noe fra Radiobutikken.no, tilkommer det aldri mva eller toll eller andre avgifter. Vi har gratis frakt på ordre over 700,- (pr mars 2021), og små pakker over 700,- leveres i postkassen din, større pakker kan hentes på "post i butikk". Dersom du selv velger å "opgradere" utleveringen, tilkommer Postens pris i egen avtale mellom deg og Posten.

Hvis du har spørsmål om hvem Radiobutikken.no er, som ikke besvares her, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi er stolte av vår radiovirksomhet, og det faktum at alle involverte er radioentusiaster.